Davínia Subirà, personal shopper al Mercat del Pla

Davínia Subirà és la personal shopper del Mercat del Pla. Li hem fet una entrevista per conèixer més a fons quin és aquest servei i perquè és tant important causar una bona impressió a través de la imatge.

En què consisteix el servei de Personal Shopper?

És un servei personalitzat que consisteix en acompanyar el client a comprar roba. M’agrada entrevistar-lo abans per poder conèixer les seves necessitats, els seus objectius personals, professionals i lúdics. A través d’una entrevista i uns formularis acurats aconsegueixo definir l’essència i l’estil de la persona de manera que la tria de roba i la ruta de botigues i marques sigui l’adequada. Aquest servei evita perdre temps i la compra per impuls. També hi ha la possibilitat d’oferir aquest servei en grup.

Té avantatges el client a l’hora de comprar?

El servei de personal shopper és dels més sol·licitats d’entre els que ofereixo, ja que permet estalviar temps i diners. Asseguro que tota compra sigui una inversió i que les peces comprades no es quedin al fons de l’armari. La compra va orientada a crear looks a partir de les peces que el client ja té, no a comprar peces que difícilment es puguin combinar. A més, l’optimització de diners és assegurada perquè m’ajusto al pressupost del client. També ofereixo el servei de Personal Shopper sense l’acompanyament del client, és a dir, li compro la roba i la hi porto a casa.

Per què és important potenciar la imatge?

En un món on la immediatesa és clau i tenint en compte que només tenim 30 segons per causar una primera impressió, la imatge hi té molt a dir. Quantes persones no passen una entrevista de feina per la seva imatge? És una llàstima que la imatge, una cosa tan fàcil de modelar, sigui l’impediment per aconseguir allò que un vol. No entenc la imatge externa separada del saber estar o l’actitud i és per això que m’encanta potenciar l’estil de les persones al seu tarannà i personalitat. No forço el canvi, estaria disfressant persones i aquesta no és la meva filosofia.

A qui va adreçat el servei de personal shopper?        

Tant a homes com dones sense barreres d’edat, que s’estressen comprant i no troben mai res,  es col·lapsen si veu massa coses i són incapaços d’anar a comprar en període de rebaixes. També són persones que necessiten una opinió externa i l’ajuda per combinar peces i aconseguir crear un look sencer.

A part d’assessorar als clients del Mercat del Pla, com més estàs vinculada al assessorament d’imatge?

Fa un parell d’anys vaig instal·lar-me a Lleida com a assessora d’imatge sota la marca personal Davínia Subirà, amb l’objectiu d’adreçar-me als ciutadans de casa meva, Lleida, ciutat de la que em sento orgullosa. Reconec que és un repte i això encara ho va fer més engrescador. Actualment, disposo d’un punt d’assessorament al centre col·laborador Maribel Morato (Rambla d’Aragó, 33) on atenc personalment els meus clients. M’encanta moure’m per les xarxes socials i donar consells d’imatge al blog, posar al dia als lleidatans de les novetats i descobriments en moda, imatge i bellesa.

Sóc col·laboradora a TVLleida, on copresento una secció d’imatge personal i moda al programa Cafeïna donant consells d’imatge, moda i protocol. També sóc redactora de moda a Pretalist, magazine online, al capdavant de la secció 7 días, 7 looks on dono consells en vestuari molt orientats a les tendències actuals en moda. Aquesta feina m’encanta ja que m’ajuda a estar al dia dins del món de la moda, un món efímer que evoluciona constantment.

Davínia Subirà