1r Concurs de músics del Mercat del Pla! Felicitats als guanyadors: El Tercer Semestre, KOERS i Joan Baró!

El Tercer Semestre guanya el 1r Concurs de Músics del Mercat del Pla

  • El segon i tercer premi se’l van endur Koers i Joan Baró
  • Els guanyadors del primer premi actuaran a les Festes de Tardor de Lleida

Tocar de forma remunerada a les Festes de Tardor de Lleida i 100€ per gastar a la botiga Outlet Number One del Mercat del Pla. Aquest és el premi per El Tercer Semestre, el grup musical que va guanyar el primer concurs de Músics del Mercat del Pla, una convocatòria que va tenir lloc aquest dissabte 4 de juliol a l’Snack Bar Pepe, el punt gastronòmic del mercat radical de moda de Lleida.

De les quinze formacions presentades al concurs, en van actuar sis i, d’entre aquestes, el jurat en va escollir tres: El Tercer Semestre, Koers i Joan Baró.

El grup guanyador és un trio de rock instrumental de Sabadell format el 2008, que al directe combina moments d’adrenalina amb la psicodèlia. El reggae de Koers es va emportar el segon premi, amb només set mesos de trajectòria i vuit músics lleidatans, tot i que al directe van tocar quatre músics, seguint la normativa del 1r Concurs de Músics del Mercat. Koers actuarà al Vermut Torero, una proposta mensual del Bar Gilda, ubicat al Centre Històric. Per últim, el tercer premi va ser per Joan Baró, un cantautor de Lleida acompanyat pel violí de Nuria García. Ells tocaran al Vermuteque, les sessions musicals de l’Snack Bar Pepe, al Mercat del Pla.

El jurat va estar format per professionals del món musical i social, com Pedro Pardo, director del cor de l’Orfeó Lleidetà i jurat del programa de Tv3 Oh Happy Day; Antonio Tolmos, pianista i compositor; Oscar Mur, propietari del Bar Gilda i president de l’AM+, i Javier de Castro, periodista i crític musical.

 

Consulta les bases aquí.

Nom

Cognoms

DNI

Adreça

Població

Telèfon fix

Telèfon mòbil

Correu electrònic

Altres

Adjunta un fitxer 1 (opcional, màxim 5MB)

Adjunta un fitxer 2 (opcional, màxim 5MB)

Adjunta un fitxer 3 (opcional, màxim 5MB)